Opdrachtgevers Demontage

Demontage Werkplaats Zeeland (DWZ) is een werkleerbedrijf en een sociale werkplaats, gevestigd in Goes.

 

De begrippen kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan bij DWZ hoog in het vaandel. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in afvoer en demontage van allerlei producten en steeds meer klanten en overheden maken gebruik van onze dienstverlening. We beschikken over de nodige certificaten, te weten ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (milieu). En sinds 2015 zijn we ook WEEELABEX (Waste of Electric and Electronic Equipment Label of Excellence) gecertificeerd wat betekent dat wij elektronische apparatuur demonteren conform de hoogste norm.

 

Daarnaast worden bij DWZ ook in beslag genomen namaakproducten vernietigd en verwerkt tot restcomponenten die door recycling een tweede leven tegemoet gaan. Restcomponenten van aluminium tot zink worden door de afnemers van DWZ herbruikt, waardoor veel CO2-uitstoot bespaard kan worden.

 

Kiest uw bedrijf dus voor demontage via DWZ in plaats van vernietiging via de verbrandingsoven, dan helpt uw bedrijf met het verminderen van de CO2-uitstoot. Ook draagt uw bedrijf op deze manier bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

DWZ vernietigt en demonteert producten in uiteenlopende productgroepen: van kleding tot stoelen en van speelgoedauto’s tot speakers.

 

Heeft u een partij producten die vernietigd dienen te worden, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte via +31 (0) 113 222 348 of per mail via info@dwzbv.nl .