Stages & Vrijwilligers

Stages:

Demontage Werkplaats Zeeland biedt studenten in de sociale zorg (MBO niveau 3 of 4) de mogelijkheid om stage te lopen. DWZ werkt hiervoor onder andere samen met Scalda en staat vermeld in de SBB databank.

 

DWZ werkt met zorgaanbieders uit de regio en hecht grote waarde aan een goede begeleiding van haar medewerkers. Doordat de medewerkers bij DWZ divers zijn, biedt dat voor stagiaires een mooie kans om de opgedane theoretische kennis met de praktijk te verenigen.

 

Omdat DWZ helaas maar één stageplek kan aanbieden, kan het verstandig zijn om je stage tijdig te regelen. Heb je interesse om stage te lopen bij DWZ? Neem contact met ons via info@dwzbv.nl en vermeld s.v.p. welke opleiding je volgt, wanneer je stage zou moeten beginnen en hoeveel weken je stage zal duren.

Vrijwilligers:

Demontage Werkplaats Zeeland is een veelzijdige onderneming en wordt mede ondersteund door enkele ervaren vrijwilligers die helpen met administratie en licht ondersteunend werk. Op dit moment heeft DWZ plek voor één of meerdere vrijwilligers.

 

Vrijwilligers komen uiteraard in aanmerking voor een vrijwilligersvergoeding.

 

Lijkt het je interessant om één of meerdere dagdelen als vrijwilliger aan de slag te gaan, neem vrijblijvend contact met ons op via info@dwzbv.nl voor meer informatie.